Bedrijven

You add value to people when you value them ~ John Maxwell

Wij hebben een uitgebreid aanbod voor bedrijven. Zo kunt u ons eenmalig inhuren voor een groepsles of workshop als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een leuke, ontspannende, sportieve of verbindende invulling van een teamdag.

Ook is het mogelijk om ons in te huren voor het geven van wekelijkse yinyoga, vinyasa flow yoga, partner yoga of zenbokslessen, op uw locatie of bij Home of Zen, het centrum voor welzijn en bewustwording op de Velperweg in Arnhem waarmee wij samenwerken.

Als laatste is het mogelijk om ons per dagdeel in te huren voor het geven van Thaise stoelmassages, waarbij de nadruk ligt op het behandelen van hoofd, nek, schouders, rug en armen. De stoelmassages kunnen op locatie gegeven worden en duren minimaal 20 en maximaal 30 minuten per massage. Omdat de massage met kleding aan gegeven wordt op een speciaal daarvoor ontworpen massagestoel is deze vorm van massage laagdrempelig en goed inzetbaar voor bedrijven.

Omdat de overheid het belang inziet van gezonde en fitte medewerkers, zijn bijvoorbeeld stoelmassages fiscaal aftrekbaar voor bedrijven. Daarvoor moet aan een aantal spelregels voldaan worden, namelijk:

  • de stoelmassage vindt plaats onder werktijd
  • U heeft als werkgever een Arbo-plan
  • Stoelmassage is opgenomen in het Arbo jaarplan
  • De werknemers hoeven geen eigen bijdrage te betalen

We zijn altijd bereid om mee te denken wat voor uw team of bedrijf een passend aanbod is, eventueel ook door eens aan te sluiten aan het einde van een teamvergadering om samen te brainstormen over uw wensen.

Voor meer informatie of een offerte kunt u het best telefonisch contact opnemen of het contactformulier invullen.